Raktáron

Edmond Privat: Tra l' silento

Edmond Privat: Tra l' silento Elektitaj poemoj de Edmond Privat, 1a volumo, 28 pagoj.  En ĉarma, bele presita, elegante bindita, riĉe ornamita broŝuro, estas kunigitaj de originalaj poezioj de S-ro Privat, tiel kortuŝanta poeto, kiel entuziasmiganta oratoro. La ĉefan…
600 Ft
(600 Ft + 0% ÁFA) / db
Edmond Privat: Tra l' silento
Elektitaj poemoj de Edmond Privat, 1a volumo, 28 pagoj. 
En ĉarma, bele presita, elegante bindita, riĉe ornamita broŝuro, estas kunigitaj de originalaj poezioj de S-ro Privat, tiel kortuŝanta poeto, kiel entuziasmiganta oratoro. La ĉefan pecon "Sur vojo de l' vivo" niaj legantoj jam ĝuis en La Revuo, kiam ĝi ricevis premion en la Barcelonaj Floraj Ludoj. Ili kun plezuro retrovos ĝin el sia nova gracia vesto kun ravaj kunuloj. - C.B. 

Szállítás

Elektronikus (internetes) utalás


A kosarában található rendelés végösszegét 2900 Ft csomagolási és szállítási költséggel növelve előzetesen utalja át a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. A számla a kiküldött csomagban található. A postásnak nem kell fizetni! A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra.

Személyes banki befizetés (+500 Ft)


A kosarában található rendelés végösszegét 2900 Ft csomagolási, szállítási és banki költséggel növelve előzetesen utalja át a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. A számla a kiküldött csomagban található. A postásnak nem kell fizetni! A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra. A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra.

Vásárlói értékelések

Még nem értékelték a terméket! Értékelje Ön elsőként!

Hasonló termékek