Magyar - eszperantó tematikus szótár

Szerző - Princz Oszkár Témakörönként vannak összegyűjtve a szavak. A szótár végén az eszperantó rövid nyelvtana található. Az árut postai utánvéttel szállítjuk.
1 990 Ft
(1 990 Ft + 0% ÁFA) / db
Szerző - Princz Oszkár
Témakörönként vannak összegyűjtve a szavak.
A szótár végén az eszperantó rövid nyelvtana található.

Az árut postai utánvéttel szállítjuk.
Kedvezmény (választható): 0% (nincs kedvezmény), -10% (tagszervezeti tagoknak), -20% (MESZ egyéni tagoknak)

Szállítás

Elektronikus (internetes) utalás


A számla a csomagban található. Az ezen szereplő összeget kell átutalni a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. ● A postásnak nem kell fizetni! ● A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra.

Személyes banki befizetés (+500 Ft)


A számla a csomagban található. Az ezen szereplő összeget kell átutalni a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. ● A postásnak nem kell fizetni! ● A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra. ● Személyes banki befizetés esetén plusz 500 Ft költséget számolunk fel.

Vásárlói értékelések


2018-09-04

Nagyon gyorsan megèrkezett.Nagyon meg vagyok elègedve,mert ìgy igazi segìtsèg a vizsgàra valò felkèszülèsben.Jò a minősège a lapoknak ezèrt könnyű lapozni.A borìtò erős de rugalmas fènyes papìr,a gerince erősen meg van ragasztva ,nem esik szèt a lapozgatàsnàl ami szerintem nagyon fontos egy szòtàrnàl.könnyű kèzben tartani mèrete ès rugalmassàga miatt is,èlmèny vele szòtàrazni.Jò èrzès hogy nincsenek javìtott kiegèszìtő oldalak lapjai belecsùsztatva mint màs esetekben.A tartalmi rèszt is könnyű hasznàlni,nagyon èrtèkes segìtsèg a borìtò utolsò oldalàn lèvő tàblàzat.


2018-07-04

5


2017-11-05

Hasznos. Nyelvvizsgán használható. Nekem jó szolgálatot tett.


2017-07-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2017-03-16

Ismertem a terméket, azért rendeltem.


2016-11-02

Azt kaptam amit megrendeltem.


2014-12-21

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!


2013-10-02

Maximálisan elégedett vagyok a termékkel!

Hasonló termékek