Gárdonyi Géza: Steloj de Eger

Újdonság!
Géza GÁRDONYI (ga:rdonji): Steloj de Eger  Romano, tradukita de Jozefo HORVATH, 2012. ISBN-n-ro: 978-963-751-476-6. 480 paĝoj. Kun antaŭklarigo de la tradukinto; libro-fina nomlisto de la heroaj  defendintoj; posthistorio (kio post la bataloj en Eger okazis ĝis la 
3 600 Ft
(3 600 Ft + 0% ÁFA) / db
Géza GÁRDONYI (ga:rdonji): Steloj de Eger 
Romano, tradukita de Jozefo HORVATH, 2012.
ISBN-n-ro: 978-963-751-476-6. 480 paĝoj.
Kun antaŭklarigo de la tradukinto; libro-fina nomlisto de la heroaj 
defendintoj; posthistorio (kio post la bataloj en Eger okazis ĝis la 
fino de la 17a jarcento); mapoj; portretoj de la ĉefaj figuroj de la 
historio; diversepokaj bildoj de la urbo Eger.
Kedvezmény (választható): 0% (nincs kedvezmény), -10% (tagszervezeti tagoknak), -20% (MESZ egyéni tagoknak)

Szállítás

Elektronikus (internetes) utalás


A kosarában található rendelés végösszegét 2900 Ft csomagolási és szállítási költséggel növelve előzetesen utalja át a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. A számla a kiküldött csomagban található. A postásnak nem kell fizetni! A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra.

Személyes banki befizetés (+500 Ft)


A kosarában található rendelés végösszegét 2900 Ft csomagolási, szállítási és banki költséggel növelve előzetesen utalja át a Magyarországi Eszperantó Szövetség bankszámlájára. A számla a kiküldött csomagban található. A postásnak nem kell fizetni! A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra. A postaköltség súly szerint, a Magyar Posta díjszabása alapján kerül meghatározásra.

Vásárlói értékelések


2018-09-04

Nagyon szèp könyv.Ajàndèk önmagamnak.Szintèn elmondhatò hogy tartòs,fènyes borìtò lapos rugalmas,jò èrzès kèzben tartani,èlmèny az olvasàs,nem esik szèt,könnyű lapozni.Jò hogy nincs tele javìtott oldalak lapjaival,a szöveg is jòl làtszòdik.

Hasonló termékek